Защо устройството за докосване на плота се нагрява?

Има отопление в областта на устройството за управление на допир на стъклото на керамичната готварска повърхност на короната на неработеща печка.

Зареждане...

3 коментара

 • Admin

  Здравейте! Единствената причина за отопление по ваша вина е неправилно избраната празнина между плота и стената / фурната. Ако сте спазвали препоръките на производителя по време на инсталирането, това означава, че причината за отоплението е неправилна работа на плота. В този случай е по-добре да го занесете в сервизен център. Може би прегряването се дължи на едно и също управление.

  Отговарям
  • Спермата

   Загряването става, когато плота е изключена и фурната не работи. Мислех, че причината е в сензорното управление, проверих го в сервиза, но отоплението не изчезна. Когато механикът свали плота, забелязах, че контролното устройство има трансформатор и видимо се нагрява, не съм намерил причината, използвам панела от шест години или по-рано нямаше отопление, ако панелът не се дезактивира. Все едно устройството за управление на допир може да не работи правилно и да не съм дефектирала правилно. Не е ли опасно да се работи с такъв дефект, ако устройството за управление се повреди в половината проблем и ако има пожар?

   Отговарям
   • Admin

    Здравейте! Е, във всеки случай отоплението е опасно. Намерете по-надежден сервизен център и отново поставете диагнозата на плота!

    Отговарям

Добави коментар

Задължителните полета са маркирани *