Свързване на комуникационния шкаф към електрическите мрежи на жилищната сграда

Антон пита:
Добър ден, кажете ми, моля, има кабинет за комуникация на интернет оператора, разположен върху тях. етаж на жилищна сграда, капацитетът на оборудването в нея не надвишава 0,1 kW, според техническите условия, точката на свързване е ASU, който се намира в сутерена.

Проблемът е, че полагането на захранващия кабел в захранващите щрангове на къщата е невъзможно, те са запушени и в плачевно състояние, окабеляването е голо. Бих искал да поясня кои опции за свързване са възможни и защо е невъзможно да се свържете към подова дъска?

 

Отговорът на въпроса:
Добър ден! Защо не можете да се свържете с дъската на пода - попитайте компанията, издала техническите условия! Може би са ви казали така, че би било удобно за тях да записват консумираната електроенергия от вашето оборудване. Полагане означава не на силови подпори, а на стълбищните стени в гофрирането.

Между другото, кой ще плаща за това потребление?

послепис Мисля, че този, който е дал техническите условия, или е мотивиран от гледна точка, че няма да заредите къщата на мрежата (е, не можете да поставите ограничител на мощност или обикновена машина с 1 ампер), или да изключи опциите за кражба. Е, може би изобщо не се притесняваше

Зареждане...

Добави коментар

Задължителните полета са маркирани *