След подмяна на един контакт, машината беше извадена и те обикновено спряха да работят

Максим пита:
Факт е, че е бил необходим подмяна на изхода в стаята. Реших, че мога да го променя. Когато свързах проводниците, реших да проверя оперативността и включих машината, след което чух щракване, машината изби в коридора за общо ползване.

След това разглобих този контакт и установих, че съседният изход от другата страна на стената също не работи, както всичко в кухнята.

Но с всичко това 1 изход в коридора работи, въпреки че е свързан с вендинг с кухненски изход. Изглежда, че смесих проводниците, когато сложих контакта. Но какво можеше да се случи?

Отговорът на въпроса:
И как бихте могли да смесите два проводника в променлив ток? И тук е? Нормални ли са проводниците? Бихте ли могли да включите пребитата машина? Как? Прекъсване на проводниците в новия контакт? Колко проводници бяха свързани към него общо? Ако гнездата, които сега са неработоспособни, сега са свързани от него с кабел, а сега никой от проводниците не е свързан, тогава те няма да работят. Трудно е да ти дам отговор, въпреки че си разказал ситуацията, разбираш, но не напълно.

Проблемът може да бъде навсякъде - може би машината в изходящата група на кухнята не е в ред (въпреки че пишете, че има само един изход, работещ от тази машина), може да бъде в разпределителната кутия, ако контактите са свързани с кабел, т.е. Следващият контакт е свързан към клемните блокове на предишния, след като сте изключили един, а останалите няма да работят.

Тъй като съседният контакт не работи, струва ми се, че трябва да гледате разпределителните кутии.

И какво означава: "Изходът не работи" ???? Няма фаза, нула и двете?

Зареждането ...

Добавете коментар

Задължителните полета са маркирани *