Защо RCD избива, когато телевизорът е включен?

Има ли разлика къде преди (RCD или LV) се прилага напрежение? Имам в страната 3 фази през машините отиват на 3-фазен RCD. Освен това всяка фаза на RN-104 и чрез машините до потребителите. Земята е, нула отделно. Добавена е несъвместима (условно) линия за хладилник с 1-фазен RCD и RN-113. Пристигам, хладилникът работи. Включвам основните три линии и след това светлината, телевизионната антена, телевизионния приемник и самия телевизор (стар PANASONIC). След включване на телевизора и двата RCD работят. Провери веригата, не намери задръствания. Не мога да разбера какво има. Помогнете, моля!

Зареждането ...

Един коментар

  • Admin

    Добре дошли! Еднофазен RCD защитава ли само хладилника? Телевизорът и другото изброено оборудване са свързани към други линии? Линия с еднофазен RCD точно завършва на хладилника и по никакъв начин не е свързана с веригите за осветление и захранване на телевизора? Заземен ли е телевизионният контакт?
    На следващо място, работи ли RCD моментално, когато телевизорът е включен? И на последно място, опитвали ли сте да свържете телевизор с познат-добър? И ако свържете нещо друго към същия контакт, как се държи мрежата?

    отговор

Добавете коментар

Задължителните полета са маркирани *