Защо лампите спряха да светят в полилея, дори нови?

Добър ден Кажи ми, моля. Купихме полилей преди година, свързахме го, наскоро някои светлини в определени касети започнаха да мигат (дори да поставите нова светлина). И днес са включени само два с 5 вата 5 вата светлина. Ако сложа 12-ватова крушка, полилеят изобщо не свети.

(1 гласа)
Зареждането ...

5 коментара

 • Admin

  Добре дошли! Извадете полилея и проверете окабеляването в него. Проверете също състоянието и почистете контактите на касетите или ги заменете. Най-вероятно трябва да помогне.

  отговор
 • Андрю

  Добър ден, решихме да сменим обичайните крушки за светодиоди; пет от седем са включени. ЗАЩО?

  отговор
  • Admin

   Добре дошли! Използвахте ли съветите по-горе?

   отговор
 • Кристина

  Здравейте, купих полилей с ксенонови крушки G4, исках да го заменя с LED, купих LED крушки, но нито една не е включена. С какво това може да бъде свързано?

  отговор
 • Admin

  Здравейте, мисля, че лампите са 12V (обикновено това е 12V база), а старите халогени се захранваха от електронен трансформатор. Той дава променлив ток на изхода, но високочестотен, за светодиоди постоянната е необходима.
  Опитайте се да купите захранване за 12V DC, с мощност 20-50% повече от мощността на крушките (всичките общо) и да го свържете към този полилей ... Такива PSU се наричат ​​също "захранване (или драйвер) за LED лента) За това трябва да го премахнете и заменете родния източник на захранване с този, който сте купили.

  отговор

Добавете коментар

Задължителните полета са маркирани *