Защо напрежението спада в апартамента?

Добър ден, имах въпрос, на който наистина искам да получа отговор - по неизвестна причина напрежението спадна в окабеляването: светлината работи слабо, устройствата не работят на 100%. В следващия апартамент и вход нямаше такива чудеса. Както знам, подобни разрушения се случват в социалните институции (една фаза е избита), но тук в апартамента това не ми е ясно. Това разстройство продължи 2 часа, след като светлината се възстанови. Кажи ми, моля те, какво може да бъде.

(1 гласа)
Зареждането ...

Един коментар

  • Admin

    Друг вход може да е в различна фаза, но ако в съседния апартамент всичко беше нормално, тогава във вашата фаза нямаше спад на напрежението. В този случай причината за това явление може да бъде незадоволителното състояние на окабеляването. Може би, контактната връзка е прекъсната някъде - ако е така, тогава тя ще се появи отново. Също така трябва да обърнете внимание на прекъсвачите в щита - проверете контактните скоби и ако тази ситуация се повтори, след това слушайте за външен шум и пукнатини в защитните устройства.
    Също така, напрежението в къщата спада с увеличаване на натоварването и ако кабелът на окабеляването има напречно сечение по-ниско от необходимото за даден товар, тогава с увеличаване на натоварването спадът на напрежението ще бъде значителен.

    отговор

Добавете коментар

Задължителните полета са маркирани *