Защо светлината изчезна в апартамента, след като включи ютията?

Инеса пита:
Здравейте! Моля, помогнете да го решите! В моя апартамент цялото електричество и светлина бяха прекъснати през деня. След като включих ютията и я извадих от контакта, светлината от гнездото, където ютията беше залепено ярко осветено, имаше щракване - всичко изгасна!

Отворих таблото у дома, погледнах, сложих тапите, веднага щом не ги сложих, една по една, няколко наведнъж и проверявах светлината всеки път. И НИЩО.

Какво може да бъде ?? Броячът не свети, няма номера на него, както преди. Всичко е без енергия. САМО В МОЯТ АПАРТАМЕНТ. На входа всичко е наред.

Отговорът на въпроса:
Здравейте! Беше ли ютията обслужваща? Най-вероятно не. Веднъж, когато се постави в контакта, се видя светкавица. Има ли електрически панел на входа? Вижте дали машината е била избита в нея? Не разбирам за "задръстванията", които имате задръствания или прекъсвачи? Какво означава „един по един”, „един по един”?

Във всеки случай с такива знания за захранването на вашия дом е по-безопасно и по-добре да се обадите на електротехник. По-добре, разбира се, от управляващата компания. Може би вашият глюкомер обикновено не е наред или входният кабел е изгорял. Може да бъде всичко. Много е трудно да се съди по такова описание.

Зареждане...

Добави коментар

Задължителните полета са маркирани *