Защо електричеството изчезва и се появява в лятната кухня?

Здравейте, помогнете със съвет, ще започна от началото. Купихме частна къща в друг град, преди нямаше проблеми с тока, но наскоро възникна. Факт е, че в допълнение към къщата в двора има още една стая (лятна кухня). Наскоро се прибрах от работа и отидох да храня кучето, но няма светлина близо до тази кухня, проверих го и се оказа, че го няма никъде, така да се каже в това крило. Обяснявам, че има отделен проводник от електромера, който захранва тази кухня, заснемайки по пътя стая с мазе и навсякъде няма ток, само къщата е включена. Вече беше тъмно да гледам нещо, реших да го оставя за по-късно, така да се каже, и когато отидох да проверя отново сутринта, навсякъде вече имаше електричество (в кухнята и мазето, навсякъде, където вечерта изчезна). Така възникна въпросът, по каква причина може да бъде и как да се установи причината? Сега гори навсякъде, но се страхувам, изведнъж някъде се затваря, надявам се да посъветвате нещо. Забравих също да добавя, че жицата, която отива в тези стаи, е алуминиева, а не стара. Визуално, когато направих окабеляването, не мога да кажа, защото няма контакти с предишни жители.

Зареждането ...

Един коментар

  • Admin

    Ако тази линия не беше прекъсната ръчно, то електричеството може да изчезне поради лош контакт в точката на свързване на проводника или поради счупено ядро ​​- докато контактът може да се появи / изчезне, ако проводникът се премести, вятърът се поклати. Във всеки случай, ако светлината угасне, тогава трябва да проверите цялата окабеляване от електромера до всички стаи, които са свързани към този кабел. Ако всички връзки са надеждни, докато светлината ще изчезне, тогава проводникът, който захранва тези помещения, ще трябва да бъде заменен.
    Също така е необходимо да се вземе предвид напречното сечение на този алуминиев проводник, може би напречното сечение на този кабел не съответства на свързаното натоварване. Ако е така, тогава кабелът трябва да бъде заменен с такъв, който ще издържи натоварването на включените електрически уреди.

    отговор

Добавете коментар

Задължителните полета са маркирани *