Защо при включване на мощни устройства пада напрежението в апартамента?

Здравейте, в моя апартамент, когато включа прахосмукачката (1000 W) или чайника (2000 W), напрежението спада от 220-222 до 215-217. В същото време LED светлините светят по-слабо. Върху стълбите в електрическото табло двуполюсна автоматична машина 25А, от нея към панела на апартамента на NYM 3 * 4 мм, по-нататък:

  1. Difavtomat 16A, NYM 3 * 1.5 кабел към пералнята.
  2. Автоматично 16А, кабел NYM 3 * 1.5 дясната страна на апартамента (контакти, осветление).
  3. Автоматично 16А, кабел NYM 3 * 1.5 лявата страна на апартамента.
  4. Автоматични 16 или 25А, NYM кабел 3 * 2.5 кухненски контакти.
  5. Автоматични 16А, контакти на входната врата.

Връзка в усукване на разпределителни кутии (PPE капачки). Моля, кажете ми какъв е проблемът и неговото решение? Благодаря ви

Зареждането ...

Един коментар

  • Admin

    Добре дошли! Според описанието на окабеляването ви - всичко трябва да е наред. За да разберете причината за спада на напрежението, трябва да определите как стоят нещата в други апартаменти, свързани с тази фаза (щранг). Ако те имат еднакви недостатъци, въпросът не е във вашето окабеляване, а в мрежата на доставчическата организация - свържете се с вашия доставчик на услуги. Ако имате само такъв проблем, трябва да намерите изпускането, за това е необходимо да измерите напрежението по линията в ставите. Ако откриете слягане, трябва да повторите връзката, да премахнете оксидите или лош контакт.Ако това не помогне, може да има проблем в кабела между разпределителните кутии. Не може да има повече причина.

    отговор

Добавете коментар

Задължителните полета са маркирани *