Защо, когато включите компютъра, RCD в панела за достъп работи?

Кирил пита:
Когато включите компютъра, защитата периодично се активира, електричеството се изключва в щита на пода. Това не винаги се случва, но това е, когато компютърът е включен и не издържа дълго. Компютърът е свързан към търговски обекти, които са инсталирани на балкона. Апартаментът разполага с разпределителна кутия с окабеляване по линиите, ABB C 20 е инсталиран на балконната линия, а също така има обща входна автоматична машина C63 и UZO 63A. Но те не работят и именно RCD е изключен в подовия щит S50 100mA. Как да отстраним проблема?
Отговорът на въпроса:
Заземете компютъра, след което, най-вероятно, проблемът ще изчезне. Но като цяло, как оценката на защитните устройства в дъската на пода е по-ниска, отколкото в апартамента? Защо се нуждаете от изход 20А на балкона? Купихте ли всички купюри „колкото повече, толкова по-добре“? И вие пишете деноминацията (ток на изтичане) на RCD в електрическото табло за задвижване, но не пишете какво се крие зад RCD в апартамента, токът му на мощност не означава нищо. Поставете селективен RCD (маркиран с буквата S) Тип A (в променливи и пулсиращи течове на течове) в стълбището.
Зареждането ...

Един коментар

  • КИРИЛ

    Здравейте Благодаря за отговора. На балкона все още има гнездо за нагревателя, така че електротехникът постави 20 автомати. Не разбирам RCD, прикачвам снимка на RCD.

    отговор

Добавете коментар

Задължителните полета са маркирани *