Защо новият полилей смрад изгори?

Татяна пита:
Новият полилей започна да излъчва миризма на втората вечер на работа. Миришеше на изгоряло - или на гума, или на пластмаса. Електротехник извика, че полилеят е свързан правилно, проблемът най-вероятно е в ниското качество на части от евтин полилей. Съветът му: да замените лампи с нажежаема жичка с енергоспестяващи, те няма да загряват пластмасови касети така.

Наистина ли помага да се отървете от миризмата? Може би ще си струва да смените касетите? .. Би било по-добре, разбира се, да смените самия полилей, но в магазина няма да го приемат, тъй като нито опаковката, нито касовата бележка не са запазени.

Ако смените лампите, кои от тях са за предпочитане: LED, енергоспестяващи? Надявам се на отговор - благодаря!

Отговорът на въпроса:
Добре дошли! Какво искаш да кажеш? Компактни флуоресцентни тръби? Те също не се затоплят леко. Да, заменете го със светодиоди (светодиодите също са енергоспестяващи, както беше). Вярвам, че поставяте крушките на 60-100 вата и повечето китайски настолни лампи, подови лампи. брашници и полилеи се оценяват на 40-60 вата. Ето нещо, което прегрява. Касети, ако все още не сте плували, не е необходимо да се сменят, освен чек. така че централният език да докосва добре гърба на патрона.
Зареждането ...

Добавете коментар

Задължителните полета са маркирани *