Защо лаптопът замръзва, когато е свързан към мрежата?

Здравейте, имам такъв проблем, за да бъда честен, не мисля, че някой ще ми помогне тук, но все пак се надявам. Преди година се преместих в нов (стар) апартамент и започнах да имам проблеми с лаптопа, мишката започна да изостава, изображението беше глупаво, невъзможно беше да се играе, добре, мислех, че може би проблемът е в мишката. Но не, опитах 5 мишки и за 5 хиляди, и за 1000, всичко е същото и тогава ме посъветваха да си купя компютър във форума, казвайки, че лаптопът ти е слаб, но аз съм само на 18 години, имам работа, купих компютър и всички същите проблеми. Тогава разбрах, че проблемът не е в технологията, а в електричеството. Когато изключите лаптопа от контакта и той работи на батерията всички правила, а аз взех компютъра си на сестра ми в друг апартамент, има всички правила. Помощ, ако някой знае (ще ви бъда много благодарен).

Зареждане...

8 коментара

 • Admin

  Странно е, разбира се, като опция - проводникът / кабелът е счупен, но има контакт, поради това захранването идва от звънеца, а лаптопът преминава от режим в режим. Опитайте да тествате всички гнезда у дома за това действие. Прекъснете мрежата, интернет кабела / wi-fi, погледнете поведението на лаптопа, в случай на хакване на ОС.

  Отговарям
  • F1uFF1337

   Тази опция също беше проверена, смених жицата вече 3 пъти, мислех, че материята е в нея и да, но какво ще кажете за компютъра, който наскоро купих) и имам същия проблем, компютърът не е в електричество, проверих всичко във всички гнезда

   Отговарям
  • F1uFF1337

   и да, сега ще проверя прекъсването на интернет кабела

   Отговарям
   • Admin

    Може да има напрежение и върху кабела на оператора / смущения. Как да свържете интернет към вашия лаптоп, чрез wi-fi или мрежов кабел?

    Отговарям
    • F1uFF1337

     Имам такива проблеми с лаптоп и компютър, лаптопът е свързан чрез wifi, а компютърът е свързан по кабел

     Отговарям
  • F1uFF1337

   не помогна, но благодаря)

   Отговарям

Добави коментар

Задължителните полета са маркирани *