Шлифовъчната машина "Kraton BG 14-01" спря да работи

Добър ден! Шлифовъчната машина Kraton BG 14-01 спря да работи. Бутонът за включване / изключване звънна, има напрежение на изхода. Проводниците влизат вътре. Какво може да се провали вътре?

(1 гласа)
Зареждане...

5 коментара

 • Admin

  Здравейте! Има ли превключвател или бутон за превключване? Звънете намотките на двигателя. Те не трябва да са в скала. Това е еднофазна машина? Кондензаторът все още може да се провали. Нуждаете се от повече информация.

  Отговарям
  • Майкъл

   Ключ ключ Проверих кондензатора с мултицет в режим омметър, на всички разделения показва 1. Как да звъня намотките на двигателя? Необходимо ли е да се направи цялата станочка? Машината работи от 220V контакт, не знам в каква фаза.

   Отговарям
   • Admin

    Необходимо е да се намери къде са свързани захранващите проводници, бутони, кондензатор - проводниците от намотките на двигателя идват на едно и също място. Не знам как да стигна до тях, тъй като не използвах такава машина. Фактът, че кондензаторът не е счупен, не дава 100% гаранция, че е добър.

    Отговарям
    • Майкъл

     Всичко е тук, в долната част на захранващия кабел, в горната част на клемата на бутона за включване.

     Отговарям
     • Admin

      Добре! Но е трудно да разберете кои проводници и къде отиват - много по-лесно е да видите кои проводници преминават от бутона към статора на двигателя.

Добави коментар

Задължителните полета са маркирани *