Грешки по време на инсталирането на превключвателя и блока на гнездото - чука машината

Станислав пита:
Инсталиран блок за плота от Schneider. Той извади проводници от него и свърза допълнително устройство с гнездо и превключвател (на снимката). Когато превключвателят е включен, машината се избива на щита. Той донесе проводниците (фаза, 0, заземяване) до контакта, свърза жицата от него към превключвателя и свърза превключвателя (на който ще бъде LED подсветката) към превключвателя през терминала - сега проводникът е сляп. В самия терминал се захваща 2,5 проводника от превключвателя и тънък на светодиода. Къде си твърде умен? Какво не е наред?
Свързване на контакта и превключвателя

Свързване на контакта и превключвателя

Отговорът на въпроса:
Здравейте, не разбирам много как настроите превключвателя, защото джъмперите са дебели и не всичко се вижда. Имате ли биполярен превключвател или нещо подобно? Е, трябва ли да се счупи фаза и нула? За какво? Можете да прекъснете само фазата ... какъв тип превключвател като цяло?

Имате горната лява част на втората снимка джъмпер на изходните клеми на превключвателя между горния и долния? Ако да, тогава изглежда, че затваряте фазата с нула, когато я включите.

Освен това свързвате фазата (кафяв проводник) от кабела към LED подсветката директно към фазата, идваща от изхода към превключвателя, и свързвате нулата от подсветката (синята жица, която ще я наречем по този начин) към изходните клеми на превключвателя отстрани на кафявия (отгоре) проводник, т.е. , към фазата и на двата проводника на кабела за LED осветяването на фазата, на едната константа (кафява), на другата (синя) също фазата, но дали ще се появи след затваряне на превключвателя? За какво?

Ако правилно разглобя всичко от снимките, тогава машината по дефиниция трябва да избие.

Изключете напълно прекъсвача от веригата и проверете дали, ако не избие, свържете отново и внимателно към какво се свързвате.

Зареждане...

Добави коментар

Задължителните полета са маркирани *