Неправилно свързани електромери в нов апартамент

Никита пита:
Здравейте.
1. На четири места в новия апартамент от PIK крушките постоянно изгарят / избухват, когато са включени, след като се заменят с по-малко мощни 40W такива, те започват да изгарят по-рядко (веднъж седмично). В една от стаите мирисът на горящо окабеляване, когато лампата е включена. Какво да изисквам от разработчика / Великобритания? За търсене на късо съединение в мрежата на апартаментите? Наказателният кодекс замразява, вече месец няма отговор.
2. Лампата изгоря отново вчера. За първи път узото работеше в общата охрана на пода. Изненадах се, че узото работи за следващия апартамент. Оказа се, че електронните броячи са свързани неправилно. Условно., Апартамент номер 1 и номер 2 се смесват.
Какво да правя?)
Отговорът на въпроса:
Здравейте! Какво е връх? Това вероятно е името на разработчика? Да. Необходимо е да поискате отстраняване на неизправности при окабеляването, защото според вашата история разбрах, че не само проблемът е в апартамента, но и в дъската на пода. Може би някъде има лош нулев контакт и възникне дисбаланс на фазата - тогава напрежението в апартамента ще се увеличи или намали в зависимост от натоварването, така че лампите могат да изгорят и т.н.
Зареждане...

Добави коментар

Задължителните полета са маркирани *