Възможно ли е да инсталирате podrozetniki върху монтажна пяна?

Добър ден Сега имам електротехници, които работят за подмяна на окабеляването. Те искат да монтират гнездата върху монтажната пяна. Възможно ли е?

Зареждането ...

2 коментара

  • Admin

    Добре дошли! Честно казано - инсталирането на гнездо върху монтажна пяна е хак. Факт е, че при честа употреба на гнезда, гнездото може да се откъсне от стената, защото в пяната той няма да се държи достатъчно добре. По-добре е да използвате гипс или алабастър в класиката. Е, ако се интересувате от въпроса за сигурността, няма стандарти, които биха забранили инсталирането на гнезда в пяна.

    отговор
  • жури

    Преди около 8 години монтирах четири гнезда на пяната. Гнездата се използват постоянно. Понякога от някои устройства щепселът влизаше и излизаше от контакта с доста добри усилия. Нито един изход през това време не изпадна, не излезе. Червена тухлена стена. Сега отново, ремонт, мазилка. Извадете тези подраствания, не се разкъсвайте с ръце. Нарязах пяната в кръг с нож - получих я перфектно. Така че, той държи podrozetnik на пяната, опитайте се да го разкъсате отново. Е, глупав ... Сами знаете, че глупостта може да бъде разбита.

    отговор

Добавете коментар

Задължителните полета са маркирани *