Възможно ли е да свържете две фази към един потребител?

Един потребител, но е желателно да има две фази. Има един еднофазен брояч, възможно ли е да се постави вторият на друга фаза? Как да бъдем с "0"?

Зареждането ...

2 коментара

 • Admin

  Такива въпроси трябва винаги да се адресират от вашата доставчическа организация. Само там могат да ви кажат точно какви опции за връзка са налични във вашия случай. Но във всеки случай на един потребител са достъпни само две опции: свързване на къщата към една фаза - еднофазен измервател или трифазен вход към къщата - трифазен метър. Няма други опции.
  И за каква цел са ви необходими две фази? Обикновено, ако трябва да захранвате трифазни консуматори, те свързват къщата към трифазен вход. Ако няма такава нужда, се свързва една фаза. В този случай само всичко зависи от ограничението на мощността, което е определено за вас. Ако няма достатъчно мощност за работа с всички електрически уреди - трябва да увеличите този лимит - за тази сметка трябва да се свържете и с представители на електронни мрежи и да изясните дали има такава възможност. Но вторият еднофазен измервател определено не ви е доставен.

  отговор
 • Александър

  Добре дошли! Онзи ден електротехниците свързваха гаража към градските мрежи съгласно споразумение (както се очаква) за 220 v. Достъпът до гаража не се изискваше, защото беше извършена работа на пост. Той дойде да провери, като включи тренировката в гнездото. Проверен тестер 380 инча. Изгорял ли е еднофазен електромер след две фази? Възможно ли е да се иска възстановяване на бормашината и брояча от тях?

  отговор

Добавете коментар

Задължителните полета са маркирани *