Възможно ли е да свържете лампата Armstrong чрез щепсел с проводник?

LED таванска лампа Armstrong. Как безопасно да се свържете към проводник с 220 щепсел? Има ли щепсел от пералнята, важни ли са връзката фаза и нула (смяна на места, светлината все още свети)? Трижилен проводник, трябва ли да свържа земята някъде? Безопасно ли е да използвате това в продължение на 8-10 часа нататък (искам да подчертая цветята на закрито)?

Зареждане...

3 коментара

 • Admin

  Здравейте! Защо не мога да си купя нормален щепсел и проводник? Така ще избегнете усукване с тапа от пералнята. Безопасността тук се осигурява чрез висококачествена изолация на всички връзки и елиминиране на възможността за повреда на жицата и докосване на корпуса на лампата и други токопроводящи предмети, включително докосване до тях от човек. Ако има заземяване - свържете заземяващия проводник към металните части на корпуса.

  Отговарям
 • Татяна

  Здравейте! Как да разбера нормалното? Те също се продават нарязани, след това премахваме изолацията и я вмъкваме в главата на лампата, не разбирам за какви обрати говорим?

  Отговарям
  • Admin

   Искахте ли да кажа, че сте купили нов кабел за шайбата и искате да го използвате за лампата? Ако е така, тогава просто се включете и се зарадвайте, следвайки препоръките, описани в предишния отговор. Имах предвид нормално - да купя в магазин парче PVA или сферичен винт и тапа - и да го свържа така.

   Отговарям

Добави коментар

Задължителните полета са маркирани *