Каква защитна заземяваща система да се прилага за новата линия на високо напрежение?

Юджийн пита:
Добър вечер Наскоро в нашето село, освен голи проводници на дървени стълбове, бе извършен SIP на бетонни стълбове. Преминах на SIP, три фази. Глюкомерът е поръчан на стълб, четвъртият проводник е поведен в глюкомера. Таблото е в гаража ми, още не съм инсталирал RCD, сега не знам как да се заземя по-добре: за TN-C-S изглежда, че трябва да го отделите пред входната машина и да я заземите там; за TT също няма причина - VL е нов, SIP и всичко това. Пари за RCD, релета за напрежение и т.н. Не съжалявам, аз също мога да направя заземяването, не мога да реша, кажете ми ...
Отговорът на въпроса:
Добър вечер Вие сами отговорихте на въпроса си „няма причина за TT“, казва също PUE. Трябва да направите TN-C-S и да се разцепите пред отварящата машина. И най-вероятно ще трябва да се обадите отново на хората от продажбите на енергия, за да ги запечатате отново. Необходимо беше да се осигури това, като първоначално инсталирате разделителна шина, а след това направете заземяването, както сметнете за добре.

Направете добър заземен контур, ако не искате да „гадаете и броите“, а след това просто купете модулен комплект за заземяване, няма да рекламираме никого, сега на пазара има няколко известни компании, които предлагат качествени опции.

 

 

Зареждането ...

Добавете коментар

Задължителните полета са маркирани *