Какъв вид заваръчно полуавтоматично устройство да изберете, ако у дома 3 kW?

Каква консумация на енергия трябва да има заваръчно полуавтоматично устройство, ако имам 3 кВт у дома, така че по закон и за да може да работи?

Зареждането ...

Един коментар

  • Admin

    Ако ограничението на консумацията на енергия е 3 кВт, тогава вече не можете да го включите. Тоест, максималната мощност на електрическия уред, включително заваръчния, е 3 kW и ако други електрически уреди са изключени. Включете много енергия в мрежата - вашата машина просто ще ви избие.
    Във вашия случай трябва само да увеличите ограничението на мощността, определено за вашия дом - това се прави във вашата организация за доставка (електронни мрежи). По принцип заваръчната машина не работи дълго и ако натоварването на окабеляването е надвишено, машината няма да се изключи веднага, но след известно време, в зависимост от претоварването. Тоест за кратко време можете да работите. Но за да работите пълноценно и в същото време да не ограничавате работата на други домашни електрически уреди - единственият вариант е да увеличите ограничението на мощността на вашия дом.
    Ако няма начин да увеличите лимита, една от опциите за заваряване на полуавтоматични устройства до 3 kW е Wert MIG 120. Мощността му е 2,1 kW.

    отговор

Добавете коментар

Задължителните полета са маркирани *