Кой брояч е по-добре да изберете?

Добре дошли! Моля, кажете ми кой от електромерите до 2500 е по-добре да вземете. Din монтиране на шина, еднофазна, многотарифна.
Обмислям енергометъра CE102M (плашещи отзиви за повреда, самоходни), Меркурий 206N. Меркурий 200 се хвърли назад поради „трудности“ с инсталирането в щита (става помия). Какво можете да кажете за компанията Neva? Благодаря предварително за информацията!

Зареждането ...

4 коментара

 • Admin

  Добре дошли! Предпочитам броячите на Energomer. По принцип те са средни по цена и качество, но Neva произвежда и доста надеждни електромери. Трудно е да се каже нещо за Меркурий, има противоречиви мнения.

  отговор
 • Admin

  Мисля, че Energomera CE102M ще бъде най-оптималният вариант

  отговор
 • Лъв

  Но какво да кажем за прага на чувствителност? - за Mercury 201.6 (4) - 40 mA за други модели - (20 и 10) mA е декларирано, за Energomer и Neva - 5 mA, а за индукция прагът на чувствителност е 50 mA. Това е съществен аргумент за потребителя? !!!

  отговор
  • Admin

   Интересен въпрос! Наистина съществува такъв параметър, но не виждам причина да му обръщам специално внимание при избора на електромер. Освен ако разбира се има няколко подобни модела на една и съща цена, но един от гишетата има по-нисък праг на чувствителност, по-добре е да го изберете.

   отговор

Добавете коментар

Задължителните полета са маркирани *