Кой производител на кабели е по-добър - рейтинг на растенията

Първо нещо преди инсталация на окабеляване трябва да извършите всички изчисления и въз основа на тях да подготвите необходимите материали - купете контакти, ключове, прекъсвачи и, разбира се, кабел с марж. И често се случва техническите спецификации, декларирани от централата, да не отговарят на стандартите и това се разкрива дори в момента, в който всички електрически устройства са разведени. Е, ако веднага сте забелязали това и сте намерили начин да решите проблема. Но също така се случва, че всичко се оказва след възникване на спешна ситуация - окабеляването се запалва или по-лошо. Ето защо е важно да се знае кои кабелни инсталации произвеждат висококачествени продукти, които отговарят на GOSTs. В тази статия сме ви предоставили рейтинг на най-добрите производители на кабели.

Електрокабел OJSC Колчугински завод

Несъмнено върхът на нашия ТОП-5 е АД „ЕКЗ”, разположен в град Колчугино. Кабели и проводници на тази кабелна инсталация са сред най-добрите на руския пазар, а производителят произвежда своите продукти от 1939 година.

Захранващ кабел

Причините, поради които Електрокабелът зае първо място на нашия уебсайт, са много. Ето някои от тях:

  • растението може да се похвали с достатъчен брой награди;
  • много големи строителни компании предпочитат този конкретен продукт;
  • цената на произведените продукти е средна на пазара;
  • цялата гама от стоки (а това е около 65 хиляди марки) се произвежда на модерно оборудване;

Освен това срещнахме доста положителни отзиви от клиентите, което също е пряко доказателство за доброто качество на продуктите. Ето защо, ако искате да закупите SIP проводник за електрическа инсталация, VVG кабел, VVGNG-ls, KG или NYM (изброените марки са най-популярните на пазара), можете спокойно да изберете този производител.

LLC "Кама кабел"

Подадохме второто място в класацията на завода Kamkabel, който има всички същите предимства като лидера на нашия списък, но е малко по-нисък по отношение на продукцията (35 хиляди стандартни размери в сравнение с 65 хиляди). Този производител също е на руския пазар от доста време и през това време той успя да спечели авторитета не само на обикновените електротехници, но и на големите строителни фирми. Разумна цена, много положителни отзиви от клиенти, съответствие на кабелните продукти с всички GOST стандарти и широка гама от продукти - това са значими фактори, които трябва да се считат Camcable за един от най-добрите производители на проводници и кабели на вътрешния пазар.

Camcable

След като прочетете статията, препоръчваме ви да научите за топ търговски и превключващи компании към днешна дата!

GC "Sevcable"

На трето място е завод, разположен в Санкт Петербург. Подобно на изброените по-горе конкуренти, Sevcable притежава високо качество на стоките, средна ценова политика и дълго присъствие на руския пазар.Асортиментът от кабелни продукти е още по-малък - до 25 хиляди марки. Заводът произвежда всички най-популярни марки кабели и проводници. Отделно бих искал да отбележа, че Севкабел работи с компании като Ростелеком, Газпром и Руски железници, което вече казва много.

Sevcable

Според прегледите на тематичните форуми, единственият съществен недостатък на този производител е малко по-високата цена за кабелни продукти за специални цели. Независимо от това, има много повече предимства, следователно, Sevkabel Group може спокойно да се нарече един от най-добрите производители на проводници и кабели.

ЗАК Москабел

Друг известен руски производител, построен през далечната 1878г. Веднага искам да отбележа, че цената на продуктите на Moskabel е малко по-висока от средната, въпреки че в същото време неизолираните кабели имат особено високо качество. В противен случай значителен брой продуктови размери, както и спазването на руските и чуждестранните стандарти за качество го правят доста добър производител на кабели, от които няма съмнение да избира.Moskabel

Ако се съмнявате, че действителното напречно сечение на проводника е по-малко от посоченото в маркировката, препоръчваме ви сами да разберете този момент. Относно, как да определим напречното сечение на кабела, разказахме в съответната статия!

LLC "Rybinskkabel"

Доста млад производител, който затваря нашата класация на най-добрите производители на кабелни продукти. Rybinskkabel LLC е основана през 1949 г., но активното развитие на компанията пада още по-близо до 90-те години, когато към асортимента са добавени емайлирани проводници. По-късно централата е сертифицирана и получава разрешителни от всички реномирани енергийни компании, включително Rosseti. Ако дадете кратка оценка, кабелите и проводниците са с високо качество, реалните характеристики не се различават много от декларираните, Rybinskkabel има много положителни отзиви от различни компании и марки, така че на този производител може да се вярва!

Rybinskkabel

Сега знаете кои са най-добрите производители на кабели в Русия за 2017 година. Надяваме се, че предоставената оценка ви помогна да решите на кой кабелен завод да се доверите и на кои продукти е най-добре да изберете!

Със сигурност не знаете:

(4 гласа)
Зареждане...

Добави коментар

Задължителните полета са маркирани *