Какъв кабел да използвате за влизане в къщата от SIP?

Добър ден! В частна къща смятам да променя входа на електричеството. От стълба към къщата SIP 16 mm2. И от SIP до електромера в къщата, кабелът KG 6 квадрата. Но ми казаха, че не трябва да се използва. Пристанището се страхува от температурни разлики и ще се напука. Посъветва. Благодаря.

Зареждане...

3 коментара

 • Admin

  Здравейте! В този случай можете да използвате VVGNG-ls или VBbshv. Последният най-често се използва за подземен вход. Марката KG наистина не е най-добрият вариант за влизане в къщата.

  Отговарям
  • Иван

   И ако кабелът е изваден в кабелния канал. И той ще премине от северната страна на къщата. Ето пълното му име KG 2x 6 TU 16.K73.05-93 Факт е, че кабелът е закупен и нямате нужда от други. И какъв е експлоатационният му живот?

   Отговарям
 • Admin

  Следвайте този линк: https://electroexp.com/osnovnye-xarakteristiki-kabelya-kg.html Тази статия разглежда характеристиките на KG кабела. Неговият експлоатационен живот е 4 години. Той е предназначен за нестационарен монтаж на електрически инсталации, идеален за заваръчни машини и мощни удължителни кабели и други мобилни електрически уреди. Във всеки случай, когато инсталирате на улицата, се препоръчва кабелът да се полага в тръби, тави, гофри или метални маркучи.

  Отговарям

Добави коментар

Задължителните полета са маркирани *