Каква трябва да бъде разпределената мощност за апартамент, ако към къщата е свързан 60 кВт?

Добър ден Въпросната категория може да е неправилна, но не може да се намери по-подходяща. Кажете ми, има нова сграда от 40 апартамента, 60 кВт са свързани към къщата. В къщата няма асансьор.

Предприемачът казва, че ограничението за апартамента е 5 кВт и всичко е достатъчно добре за живот. Приятелите вярваха, че дори и без климатик, за къща ви трябва повече от 80 кВт, а с kondey всичките 100 кВт. Е, посочените 5 кВт на апартамент ограничения са точно на ръба на удобното жилище, като се има предвид, че печката трябва да е електрическа, а газ само за отопление.

Помогнете да разберете, въпреки това, с такова въведение, колко трябва да има ограничение за апартамента и мощността, доставена на къщата? Благодаря ви!

Зареждането ...

Един коментар

 • Admin

  Добре дошли! Това е кой предписа, че печката трябва да е електрическа? Чувствате ли се така или е предвидено в плана на къщата?
  Най-вероятно неправилно сте изчислили каква мощност трябва да бъде разпределена на апартамента. Ако току-що добавихте мощността на всички електрически уреди - те не В нормалния случай никога няма да ги включите едновременно. Същото измерване на климатиците е неправилно. Те не работят с пълна мощност за целия период от време, като хладилниците, така че не можете просто да добавите захранването.
  Изчисляването трябва да се извърши от електрозахранването, мрежата или коя организация е отговорна за близката ТП, от която е свързана, разчитайки на свободния си капацитет, възможността за увеличаване и регулаторни документи - съвместни предприятия, SNiPs и GOST, свързани с този въпрос.
  По-добре е да направите изчислението сами в съответствие с SP 31-110-2003 и ако разработчикът се окаже грешен, можете да спорите с данните за изчисление в спора.

  отговор

Добавете коментар

Задължителните полета са маркирани *