Какво захранване е необходимо за електрически тирбушон?

Станислав пита:
Добър ден Има електрически тирбушон Rolsen RWO-600SET. Към него отива захранването INPUT: 230V 50Hz Изход: 6V 80mA 0.48VA. Излязъл е от строя и не зарежда тирбушона. В интернет не мога да намеря захранване с подобни параметри. Може би има някои аналози, които отговарят на параметрите и не деактивират тирбушона (с какви параметри мога да взема захранването, така че да пасне) или може би има някакъв вид универсални захранвания?
Отговорът на въпроса:
Добър ден 1. Универсални захранвания с регулируемо изходно напрежение съществуват, в тях е инсталиран превключвател, аз лично имах 3, 4,5, 6, 7,5, 9, 12 волта, наречен Xingma NGY-323. Можете също да опитате да го свържете със зарядно устройство от мобилен телефон.

Но изтеглих инструкциите за тирбушона ви и на него пише не 6V, а 3.6V. Ако имате знания или познати, които са запознати с електрониката, тогава можете да използвате всяко захранване с напрежение, по-високо от необходимото, и DC-DC преобразувател с регулируемо изходно напрежение и ограничение на тока, например, на някои XL4015E.

Зареждане...

Добави коментар

Задължителните полета са маркирани *