Как да увеличите мощността на мрежата от 8 до 20 kW?

Кирил пита:
Въпросът е, има ли меден кабел 4mm² в напречно сечение, съответно той може да издържи 8kW, задачата е да се направи 20kW мощност, а напрежението не трябва да се променя, докато влезе и изходът трябва да бъде 220, кое устройство или оборудване е необходимо за това и възможно ли е?) вече е объркан във всички тези приемници, релейни резистори и т.н.) кажете ми pliz.
Отговорът на въпроса:
Той ще издържи 8 kW при условие на открито полагане и защита от автоматична машина от страната на източника на енергия при 40А. И това, което сте написали, са глупости или сте били подведени. Енергията не възниква от нищо и не може да изчезне никъде, не вярвайте - отворете учебника по физика за 8 клас. Токът може да се увеличи чрез понижаване на напрежението с помощта на трансформатор.

За да свържете 20 kW, трябва да имате автоматична машина с номинален ток до 100A, кабел от съответната секция и т.н. Да, и 20 кВт не е факт, който мрежовата компания ще даде (или коя компания се занимава с тези проблеми във вашия случай).

послепис Единствената опция за получаване на повече мощност, за да не зависи от напречното сечение на входния кабел и входната машина, е да поставите генератор или инвертор (непрекъсваем) с необходимата мощност! Но ще е скъпо.

Зареждането ...

Добавете коментар

Задължителните полета са маркирани *