Как да си направим система за непрекъсваемо захранване за газов котел

Здравейте Моля, кажете ми дали е възможно да закупите батерия, да я свържете към вече съществуващото електричество на входа на апартамента, стабилизатор 10 кВт. И така да получите система за непрекъсваемо захранване на газов котел с мощност 24 кВт? Благодаря ви

Зареждането ...

Един коментар

  • Admin

    Стабилизаторът е проектиран да стабилизира входното напрежение на електрическата мрежа. За да свържете батерията към мрежата, ви е необходим инвертор, който преобразува постоянното напрежение на батерията в променливо напрежение на домакинската мрежа, устройство, което осигурява зареждане на батерията, и контролер, който контролира процеса на разреждане-зареждане на батерията. Всички тези устройства не е необходимо да се избират отделно - има готови решения.
    Като резервен източник на захранване на помпата се продават специални източници на непрекъсваемо захранване (UPS) за помпите на отоплителната система. Трябва да изберете UPS, който е подходящ за мощността и капацитета на батериите. Има модели с възможност за свързване на външни батерии - което ви позволява да изберете необходимия капацитет на батерията, за да осигурите необходимия живот на батерията в случай на прекъсване на захранването в къщата.

    отговор

Добавете коментар

Задължителните полета са маркирани *