Как да си направим електрическа печка за изработка на обувки?

Rachik пита:
Здравейте. Искам да сглобя малка печка, но тъй като не разбирам това, реших да пиша във форума и да помоля за помощ. И така какво трябва да сглобя? Имам нужда от електрическа печка за отопление. Същността на отоплението е няколко секунди. Ще обясня по-подробно какво и как искам да събера.

Трябва да натисна превключвателя и за да премине сигналът към релето за време (или както се нарича там), релето ще изпрати сигнала по-нататък към спиралите след 15 секунди (времето, което винаги трябва да избера, е различно), релето ще изгаси сигнала. А спиралите, както видях на заводските машини, са мощни от прожектори. Спиралите се нуждаят от 3 бр. Както също разбрах, тези притежатели се нуждаят от специални държачи.

Моля, помогнете ми да събера това или обяснете как мога да приложа всичко това. И аз самият вече ще монтирам рамката. Е, за какво е? Занимавам се с производство на обувки и трябва да загрявам отливки с тези спирали толкова много по-практично по-бързо и по-добре. Чакам вашата помощ.

Отговорът на въпроса:
Здравейте! В ред
1. Натиснете превключвателя? Те са или в една, или в друга позиция. Можете да натиснете бутона без да се заключва. Трябва да натиснете 1 път - 1 път се загрява? Тогава ви е необходим пост с бутон с 1 бутон. Възможно е чрез превключвателя, в зависимост от това какво реле да използвате. Тогава ще бъде: щракнат в една посока - включен, отоплен, изключен. За да го загрея втори път, изключих превключвателя в обратна посока и го включих отново. Бутонът в бутона на бутона ще продължи по-дълго от превключвателя.
2. Ако превключвателят на превключвателя е както е описано по-горе, той е свързан към релето за автоавтоматика PCA-512U, можете също така PCU-510 в режим А. към изходните контакти на релето: фаза към подвижния контакт и спирали към нормално отворения контакт.
3. Чрез бутона можете да управлявате релето от същата Euro-автоматизация PCS-506, режим E.
Каква е силата на спиралите? Какво представляват спиралите от прожекторите? Релето, споменато по-горе, може да издържи 2 киловата, това е 10А, ако това не е достатъчно - свържете релейния изход към намотката на контактора с желания номинален ток (за издърпване на спиралите) и включете спиралите през контактора.
4. Държачите на спирала, всякакви огнеустойчиви и топлоустойчиви, например азбестоциментова ламарина или други материали на базата на азбест, можете да опитате да формовате от мазилка. Завийте спиралите към него през дистанционери, за да не влиза в контакт с корпуса. В нашите домашни топлинни пистолети такива листове бяха азбестоциментови, очевидно - твърди, с дебелина около 1 сантиметър. В оръдието болтовете бяха завинтени върху тялото, а спиралите бяха прикрепени към него чрез болт и гайка и изтеглени между такива листове вътре в пистолета. Също има керамични държачи за нагревателни намоткитака че потърсете в интернет мястото, където се продават, те идват в различни форми и дизайн.

Можете също така да направите тухла, например.

Зареждане...

Добави коментар

Задължителните полета са маркирани *