Как да направите байпас за непрекъсваемо захранване?

Добър ден Задачата е да се направи байпас за UPS (UPS). Намерих верига в мрежата (прикачено изображение). Диаграмата показва характеристиките на нейния UPS и натоварването.
Мрежата е еднофазна с заземяване. Сечение на тел 10 mm2.

UPS байпасна верига

Кажи ми, моля те. Бих искал да знам:
1) защо на диаграмата е автоматичен 3 и автоматичен 5, когато има общ диференциал. автоматична машина (1);
2) на мястото, където фазовият проводник (L) се разминава в точка 2, трябва да използвате някакъв вид клемен блок или как да направите окабеляването;
3) за нула можете да направите обща шина или да я издърпате като фаза (току що видях, че някаква нула минава през реверсивен автомат (4)).

Благодаря ви!

(1 гласа)
Зареждането ...

Един коментар

 • Admin

  Добре дошли! Машина 3 е необходима за изключване на UPS от захранването, когато се обслужва или при спешни случаи. 5 диференциал е необходим за изключване на товара в случай на спешност или поддръжка. Ако изключите общия диференциал - UPS ще даде мощност на линията и т.н.
  Разклоняването от жицата може да се извърши по много начини, сред които:
  1. Терминални блокове;
  2. Гуми;
  3. Ръкави;
  4. Заваряване;
  5. Запояване.
  Можете да направите обща шина, но има съмнения за това, свързани с факта, че е възможно да се комбинират мрежова нула и нула от непрекъсваемо захранване? Нулата ще стане нула - след заземяване на точката на свързване на звездата, но нямате звезда и дали ще има презаземяване на изхода на PSU или ще се окаже ИТ. Но дали веригата е правилна, според нея нулата от изхода на UPS е свързана към мрежата нула ?. Не съм сигурен, но бих го направил, както пишете, чрез реверсивна машина. За по-голяма сигурност - използвайте същия превключвател като във фазата.

  отговор

Добавете коментар

Задължителните полета са маркирани *