Как да нарисувате отделна линия отворено окабеляване в стаята (5 изхода)?

Добре дошли! Жилището на жилищната сграда има скрито електрическо окабеляване, няма панелен апартамент, има само панелен под на стълбището. В стаята имаше нужда да се начертае отворена кабелна линия в кабелния канал за захранване на следните електрически уреди (телевизор, сателитна антена, рутер, компютър; предвижда се да се монтира блок от общо 5 изхода). Как мога да захранвам тази отворена кабелна линия, гнездо и разклонителна кутия за скрито окабеляване са инсталирани в стаята, в разклонителната кутия проводниците са свързани чрез усукване? Има ли блок от 5 изхода за открит монтаж?

Зареждането ...

Един коментар

  • Admin

    Добре дошли! Чувствайте се свободни да подавате тази линия, дори от кутията за разпределение на мощността, дори от съществуващ контакт, донесете жицата до стената и поставете канала в кабела. Можете да инсталирате няколко двойни и единични гнезда, или можете да използвате серия продукти за надземно окабеляване Legrand QUTEO, той има 6 постове.
    Ако е по-евтино, купувате обикновен удължителен кабел (предпазител от пренапрежение) и го закрепвате към стената, въпреки че често има уши за окачване на главата на самонарезния винт и полагате жицата в кабелния канал. Свържете се като удобно

    отговор

Добавете коментар

Задължителните полета са маркирани *