Как да провеждаме електричество в къща за гости?

Добре дошли! Помогнете моля! Как да провеждаме електричество до къщата за гости? На обекта има основна жилищна сграда. 15 кВт идва към него, ако водиш от основната къща, страхувам се, че не е достатъчно, тъй като отоплението в къщата за гости е планирано да бъде електрическо. Оказва се, че трябва да водим отделна жица от общия стълб? Възможно ли е в този случай да се постави втори брояч на къщата за гости? Абсолютно не разбирам какво да правя. Благодаря ви много за отговора!

Зареждането ...

Един коментар

  • Admin

    Добре дошли! Въпросът беше зададен не съвсем правилно, необходимо е да разберете планирания капацитет в къщата за гости, ако имате 3 фази за жилищна къща и разпределената мощност е 15 кВт. Електрически котел за 3 фази обикновено консумира около 10-12 кВт на средна къща от 150 кв. М., Т.е. вашата остатъчна разпределена мощност е 3-5 кВт, това не е достатъчно за жилищна къща. Не виждам смисъл да начертавам отделна линия от поста; на теория те вече са хвърлили 4 * 16 SIP кабел, върху който може да бъде закачен 28 кВт. Според мен е по-целесъобразно просто да платите за допълнителна мощност и захранване на вашата къща за гости от жилищен панел през отделен 40 A / 100 mA RCD. И в къщата за гости в SchchK въвеждащ 3P * 32A, добре, после на групи и в зависимост от това, което искате.
    Така че дори и да сте захранени от стълб до отделна сграда, ще трябва да доплатите за допълнителна мощност и ще има повече по отношение на финансите и проблемите с документите също ..
    Е, съответно, в жилищната сграда входът и щитът ще бъдат преработени според новите мощности, за които ще платите.

    отговор

Добавете коментар

Задължителните полета са маркирани *