Как да положите кабела през вратата?

Добър ден! Въпросът е, искам да прикрепя отделен проводник от щита, за да свържа котела. Възможно ли е да изкопаете портата отляво на клапата успоредно на пода отстрани на вратата, да го поставите във вратата, да го поставите по протежение на рамката на вратата (повтаряйки огъването на рамката на вратата) до противоположната страна и отново да изкопаете парче бетонна стена към тръбата от домофона и да въведете празнотата между hl чаршафи (преграда между коридора и банята). Тогава оттам вдигнете жицата в окачения таван и стигнете до тоалетната вече на тавана от банята?
Възможно ли е да поставите кабела по кутията и как най-добре да го полагате в празнините hl в гофрирането или не в бетонната стена ?! Кабелът ще бъде 3 * 2.5 NYM. Прикачване на снимка!

вход

Зареждане...

един коментар

  • Admin

    Здравейте! В празнините между GCR е по-добре допълнително да защитите кабела, като го поставите в гофрирането. Кабел без гофриране може да бъде положен в бетонна стена. Според правилата се препоръчва кабелът да се полага на разстояние най-малко 10 см от вратите.

    Отговарям

Добави коментар

Задължителните полета са маркирани *