Как да свържете полилей с три ръце към превключвател с един ключ?

Ирина пита:
Здравейте. Имам полилей с 3 рога и превключвател с един ключ. На тавана има две жици. Свързахме всички кафяви проводници заедно помежду си и всички сини. Първия път, когато го свързаха - светлината не се включи (макар че не знам дали има значение, лампата беше завита само в една лампа). Решихме да се свържем, като сменихме проводниците на тавана (лампите вече завиха всички 3) - искрящи, избиха машината в щита!

Как да се свържа? Кажи ми моля те! Благодаря. А също и полилеят се предлага с две малки снопчета за окабеляване: първият черен 20 см - те поставят в него синьо и кафяво, а вторият жълто-зелен на 15 см от единия край на щифта, от другия пръстен. За какво са необходими?

Проводници от полилея

Отговорът на въпроса:

Здравейте! Всичко зависи от това как проводниците са прикрепени към касетите. Обадете се и разберете кои проводници отиват до касетите и ги свържете така, както сте ги свързали сега, тоест всички касети паралелно. От всяка касета 2 проводника.

Жълто-зелен проводник - обикновено се прикрепя към тялото на полилея, за да го заземе, пръстенът е необходим за затягане под болт, щифт за монтаж в клемния блок и връзки към заземяващия проводник. Синьо с кафяво вероятно ще свърже захранването. Разбрах, че тези проводници са включени в комплекта? Така че се предполага, че усуквате проводниците от патроните и прикрепяте към двете ядра на този черен ...

послепис Може би вече сте свързали всичко правилно, просто проводниците от касетите са повредени. А това, че светлината беше 1 на, няма значение.

(1 гласа)
Зареждане...

Добави коментар

Задължителните полета са маркирани *