Къде захранващият кабел влиза в тристаен апартамент?

Къде захранващият кабел влиза в апартамента и къде е разпределителната кутия на входа на апартамента? Тристаен апартамент, Брежневка, електромер във входа.

Зареждането ...

Един коментар

 • Admin

  Входният кабел от измервателния уред трябва да влезе в апартамента и след това в разпределителния панел, където са инсталирани защитните устройства и електричеството се разпределя към няколко електрически кабелни линии. Ако нямате щит, тогава това означава, че окабеляването е старо, от времето на СССР, където една линия е била начертана и след това разпределена по стаите в няколко разклонителни кутии.
  Не можете просто да кажете къде се намира разклонителната кутия Ако не го виждате, тогава ние още повече не можем да знаем къде се намира. Може просто да измажете кутията, когато декорирате стените - тук няма как да ви помогнем. Единственото нещо, което препоръчваме да прочетете статията, е https://electroexp.com/kak-najti-raspredelitelnuyu-korobku-v-stene.html

  В старото окабеляване на входа на апартамента може изобщо да няма разклонителна кутия. Много често преди това те биха водили една линия от метъра директно до разклонителната кутия в една от стаите, след това жицата се разклоняваше и влизаше в разклонителната кутия на друга стая и т.н.
  Ако окабеляването е старо, се препоръчва да го замените с нов и да извършите инсталацията според правилата, инсталирайте на входа не разклонителна кутия, а разклонителна кутия с необходимите защитни устройства.

  отговор

Добавете коментар

Задължителните полета са маркирани *