30 mA difavt в банята

Добре дошли! Моля, кажете ми дали свързвам c16 / 30mA difavtomat към един изход, където ще бъде свързан бойлерът, кой в ​​банята, защо не работи, за да го предпазя от токов удар. Пишете, че за единични контакти ви е необходим диференциал с ток на изтичане 10 mA, ами ако не мога да го взема навсякъде, те го продават на 30mA навсякъде, сякаш изобщо е изваден от производство?

Зареждането ...

4 коментара

 • Admin

  Добре дошли! В идеалния случай, да - по-добре е да поставите 10 mA дифавтомат на изхода в банята, но ако не можете да го намерите, е добре, можете да го поставите на 30 mA. Опасност за човешкия живот представлява ток от 100 mA и повече, така че 30 mA може да се справи и със защитата. В допълнение, 10 mA mA машина със старо окабеляване често може фалшиво да се задейства.

  отговор
 • Александър

  10 mA - произведени от ABB, Hager, Schneider (не Китай!) И струва поне 10 пъти повече.
  "Това е наред" за китайците, останалите с ток на изтичане от 30 mA мускулни крампи,
  няма да се освободите и там ще изтече текущото време за преминаване.

  отговор
 • Seryoga

  Да, който казва, че 30mA е добре, балабол, теоретик ...
  Тествах върху себе си TDM AVDT63 C25 i∆ = 30mA: „свързан“ последователно към веригата с LED лампа 😬 - лампата е включена, треперя не-Padetsky (електрошока не е страшно, но трепере)) .. поддържа се за сметка на време-I (1 сек) и машина като в резервоар, нулева реакция.
  За жилищни помещения САМО „B“ групи от 10mA, особено за баня / душ и кухня - те може да работят, няма какво да тествам, не можах да намеря за продажба в моя град.

  отговор
 • Seryoga
  отговор

Добавете коментар

Задължителните полета са маркирани *