Как да поправите шипове на напрежението в апартамент?

На снимката е екранът на моята вечер с компютър и лампа за маса. Това, което се случва в прозореца „Графика“, е картина на работата на съседната сграда и нейния собственик, който управлява малък ресторант. Ресторантът виси на електричество на общата къща. По-специално моят апартамент и неговият ресторант стигат до един керамичен предпазител или така наречените бели керамични чаши.

разписание

Можете по някакъв начин да поправите това при изключване или само стабилизаторът ще ви помогне. И какъв стабилизатор е необходим и колко може да работи в този режим?

Зареждането ...

4 коментара

 • Admin

  Добър ден Сега, по времето на миниатюризация и икономичност, електрическите уреди доставят собствени импулсни преобразуватели, днес дори в електрическата крушка е инсталирано захранване. Според правилата всяко електронно устройство трябва да отговаря на стандартите на СЕ, съвместимост с импулси. Устройствата са оборудвани с филтри за подтискане на преходни импулси на входа и изхода на устройството.По това време никой не контролира тази съвместимост и малко устройства, за които това наистина е важно.
  Стабилизаторът няма да реши проблема ви напълно, тъй като импулсите с високо напрежение и различни компоненти се скитат в мрежата. Хармониците от високочестотни преобразуватели, оборудване за активна защита и стабилизация, като релета за напрежение и различни стабилизатори, нямат време да реагират на тези скокове. За борба с високоволтовите пренапрежения са инсталирани филтри, които се продават в магазините за компютърна техника. Какво е това - специален варистор за полупроводникови устройства, който реагира на волтовия компонент и когато се достигне определена стойност, той се отваря за секунда секунда, гасящ импулса.
  Също така в допълнение към него са инсталирани дросел и кондензатор за елиминиране на хармонични смущения. За да защитите вашите устройства, ще бъде по-логично да ги оборудвате с точно такива филтри.

  отговор
  • Олга

   Благодаря ви много за отговора. Кажете ми, че е само електротехник, който ще се справи с тази задача чрез реклама или трябва да се свържете със специална организация. Градски например?

   отговор

Добавете коментар

Задължителните полета са маркирани *