Ами ако председателят на SNT заплаши да ограничи властта на къщата?

Отговорът на въпроса:
Председателят на SNT заплашва да намали мощността до 1 kW до зоните на тези, които не са съгласни с решенията на Съвета, установен ASKUE сред тези, които не са съгласни. Възможно ли е да се използват други устройства за неутрализиране на такова регулиране на мощността. Не сме задължени да плащаме за електричество.
Хелън пита:
Е, защо се притеснявате от ограничаването, ако не сте длъжници? Няма възможност за премахване на ограниченията. Свързвайте само заобикаляйки устройството - но това е наказуемо, тъй като е кражба. Ако го ограничат, напишете изявление до председателя с искане за писмен отказ с обосновка на причината. Те имат право да изключат или ограничат разпределената мощност, само ако по някаква причина мощността е ограничена по цялата линия, аварии, проблеми в електропровода или другаде и тези проблеми ограничават захранването.
Ние засегнахме този въпрос в тази статия -
https://electroexp.com/prevyshenie-maksimalnoj-moshhnosti-elektroenergii.html#osnovaniya-dlya-snyatiya-ogranicheniya.

Ако заявлението няма причина да ограничи властта на вашия конкретен сайт или ако ви е отказан писмен отговор, свържете се с прокурора или съда за производство относно заплахи, изнудване, злоупотреба с власт и т.н. Адвокатите ще ви помогнат повече от електротехниците! Пожелавам ви успешно да разрешите този проблем и ако той не се усложни, напишете коментар тук, за да го решите. Може би вашата ситуация ще помогне на някой друг.

Но все още не ми е ясно какво означава „да установим ASKUE за такова несъгласие“ - такава работа се извършва от всички и централно.

Зареждане...

Добави коментар

Задължителните полета са маркирани *