Какво да направите, ако напрежението в къщата падне до 160 волта?

Здравейте Имам такава ситуация. Купи къща в селото. Тук всички скачат от 160 до 250 волта. Моята къща е последната на клона. Отделих 5 кВт. Когато включа товара от 1,5-2 kW, напрежението пада до 160 и започва да скача. Има стабилизатор на Resant от 5000 вата. Електриците не могат да направят нищо, казват, че натоварването е много голямо на тяхната подстанция. Кажете ми, ако сложа усилващ автотрансформатор на 5 кВт и след него оставя стабилизатора, ситуацията ще се коригира ли? Просто искам да сложа конвектори за отопление. Или може би нещо друго съветва? Благодаря предварително.

Зареждането ...

2 коментара

 • Admin

  Добре дошли! Стабилизаторът ще изтегли още по-ток от мрежата и ще заземи линията по-силно. Тук е необходимо да се изисква увеличаване на мощността на трансформатора в подстанцията. Е, ако е така, тогава очевидно вашият стабилизатор има диапазон на входните напрежения, които не включват реално напрежение от 160 волта. По-добре е да замените автотрансформатор или LATR или автотрансформатор с кранове от намотките, за да настроите напрежението. Бих го направил. Можете да се свържете с компанията, да ви направят такъв инструмент за поръчка. КРАСНО TDGC2 5 kVA 220 Volt трябва да отговаря на този.
  Моля, обърнете внимание, че това е само едно от решенията на тази ситуация. Можете също да опитате да използвате преобразуватели на напрежение с двойно преобразуване. Те имат добър обхват на захранващото напрежение.

  отговор
  • Тина

   Съжалявам, че се намесвам, но Резанта има диапазон 140-260 инча. Но вече на 190 мощността пада с 40%, а отдолу (предполагам) още по-ниска. Ето защо при избора на стабилизатор това трябва да се вземе предвид и да се зададе на 8-10000V, в зависимост от натоварването. (IMHO не е професионалист)

   отговор

Добавете коментар

Задължителните полета са маркирани *