Какво да направите, ако електричеството е изключено, но машините не се изключват?

Здравейте, цялото електричество се изключва, когато включа печката или пералнята, дори когато всички уреди са изключени, но в същото време машините остават в работно положение. Помощен съвет.

(1 гласа)
Зареждането ...

3 коментара

 • Admin

  Препоръчвам ви първо да проучите статията https://electroexp.com/chto-delat-esli-ne-rabotayut-rozetki.html
  И въпросът е, как се връща електричеството?

  отговор
 • Александър

  Проблем от този вид може да възникне, когато кабелът е повреден, а именно когато проводник с ток се счупи вътре в изолацията на този проводник. Ако всички потребители са изключени, тогава неизправността най-вероятно може да бъде на мястото от клона от паркинга до панела на апартамента или в самия панел. На първо място, внимателно проверете кабелите в тези области, ако има следи от термично напрежение или усъвършенстване на кабела, особено в местата на огъване, това може да показва мястото на повреда. Трябва също да разтегнете всички контакти на този сайт.

  отговор
 • Андрю

  Александър, съжалявам. И от каква страна празнината в токопроводящия проводник позволява да се включи нещо? няма връзка - няма ток! И тогава, при счупване, дори ако се осъществи контакт във вената, машината трябва да работи и тогава как може счупване в една вена да изключи апартамента или частната къща? Логично се оказва, че в машините, контактно отскачане, прекъсване на контакта поради моментално натоварване. Тогава беше уместно да попитаме озадачените колко време стоят машините?

  отговор

Добавете коментар

Задължителните полета са маркирани *