Какво да направите, ако светлината мига при изключване след наводняване на апартамента?

ДмитрийВолков90 пита:
Добър ден Къщата ми е стар 5-ти етаж. Моят апартамент беше много силно наводнен със съседи с топла вода, след което в една от стаите светлината не угасва, когато превключвателят е изключен, но светва и мига, и колкото по-дълго гори, толкова по-дълго мига.

Никога преди Залива не е имало такива проблеми. Лампите са светодиодни, а превключвателят с лампата е бил тестов превключвател, заменен с нормален, но проблемът продължава.
Наказателният кодекс не иска да прави нищо и ясно избягва отговорността. Моля, ако е възможно, да обясня на разбираем език: доколко това е изпълнено с последствия? Мога ли да използвам светлина?

Кой проф. по отношение на засягане на Наказателния кодекс за предприемане на действия? Аз, за ​​съжаление, съм чайник.

Благодаря ви предварително за отговора.

 

Отговорът на въпроса:
Добре дошли! Най-вероятно мокри разпределителни кутии и теч някъде, следователно, мигайте. Колко време се случва това? Наказателният кодекс няма да направи нищо и не избягва нищо. Всичко след брояча зависи от вас.

Ако това е наскоро, тогава, когато всичко изсъхне, то трябва да изчезне и ако за дълго време по-нататъшното използване на такова окабеляване може само да влоши ситуацията. Развитието на което може да доведе до непредвидими последици, до пожар.

Ако е имало наводнение, е необходимо да се състави подходящ акт, той трябва да бъде извършен от служителите на Наказателния кодекс по ваше желание. Въз основа на този акт можете да изискате от съседите да отстранят последствията от наводненията.

Накратко, трябва да търсите повредени места в окабеляването и да ги елиминирате. В най-добрия случай ще ги намерите в една от разпределителните кутии, от които се захранват повредените лампи.

Зареждането ...

Един коментар

  • Gilan

    Лека нощ.Напоследък съседите отгоре малко наводниха. Всичко е по принцип нормално, но на 5 ден светлината започна да мига, когато светлината светне. Какво трябва да направя?

    отговор

Добавете коментар

Задължителните полета са маркирани *