5 от най-добрите маслени нагреватели за дома

За съжаление в студения сезон не винаги можем да разчитаме на централно отопление. За да не замръзвате и да не зависите от работата на жилищните и комуналните услуги, трябва сериозно да помислите за закупуването на допълнително отоплително устройство. Добрият нагревател трябва да бъде мощен, надежден и на достъпна цена. Предлагаме ви да се запознаете с рейтинга на най-добрите маслени нагреватели за дома, апартамента или вилата.

Timberk TOR 21.1507 пр.н.е. / BCL

Лидерът на нашите ТОП-5 е евтин, но добър нагревател за масло от Timberk. Моделът е оборудван със защита от замръзване, функция на изключване при прегряване, механичен регулатор на температурата и мощност от 1,5 kW. Такъв електрически нагревател е в състояние да загрее помещение до 20 квадратни метра за кратък период от време. Цената на Timberk TOR 21.1507 BC / BCL е само 2500. По цена и качество това е един от най-добрите варианти, които препоръчваме да изберете за апартамент или лятна резиденция. Обръщаме вашето внимание на факта, че този електрически нагревател може да бъде представен в два цвята: черно и бяло.

Timberk TOR 21.1507 пр.н.е. / BCL

ЕДИНИЦА UOR-940

За същите пари можете да изберете маслен нагревател малко по-мощен - на 2 кВт. UNIT UOR-940 има 9 секции, също има защита от прегряване и механичен регулатор на температурата. Случаят изглежда прост, няма нищо излишно. Такъв бюджетен модел в класическа версия.

ЕДИНИЦА UOR-940

Royal Clima ROR-C7-1500M

Същите функции и цена имат маслени нагреватели от италианската компания Royal Clima. Този модел, който зае трето място в нашата класация, има 3 нива на мощност (минимум 600 W, средно 900 W и максимално 1500 kW), защита срещу прегряване и дори ефект на камина. Теглото на устройството е малко - само 7,9 кг. Причината да добавим Royal Clima ROR-C7-1500M към нашия списък с най-добрите модели са множеството положителни отзиви на тематичните форуми.

Royal Clima ROR-C7-1500M

Polaris CR 0715B

Функционалността на Polaris CR 0715B съответства на предишните трима участници в класацията. От характеристиките можем да различим стилен дизайн и компактен размер. Този нагревател за масло може да се изключи и при прегряване и се управлява от механичен температурен регулатор. Много удобно е моделът да е снабден със светлинна индикация, сигнализираща за включване на електрически нагревател.

Polaris CR 0715B

Общ климат NY23LA

Е, моделът ни General Climate NY23LA затваря нашата класация на маслени нагреватели, която е по-ниска от аналозите само на по-висока цена - от 3 хиляди. Причината за завишените цени не е много ясна, всички функции са сходни, мощност 2300 W, китайски монтаж, дизайнът е прост. По отношение на цената и качеството, това не е най-добрият вариант, но все пак оптимален, поради което попадна в ТОП-5.

Общ климат NY23LA

Представихме ви рейтинга на най-добрите маслени нагреватели. Надяваме се информацията да се окаже полезна и вие решихте за избора на подходящия модел за апартамент, къща или вила. Не е необходимо да замръзвате в студените зимни вечери, когато има такава широка гама от добри и евтини електрически нагреватели.

Прочетете също:

(1 гласа)
Зареждането ...

Добавете коментар

Задължителните полета са маркирани *